De Ruiter Personal Training – BLOG

Bladerdeeg sterren met peer en geitenkaas (12 stuks) Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd 100 gram peer in hele kleine stukjes fijn. Snijd uit 3 bladerdeegvellen 12 sterren* (4 uit elk vel). Prik met een vork gaatjes in de bladerdeeg sterren. Verdeel de peer, 25 gram geitenkaas en 2 takjes tijm over de sterren. Bak de sterren in ongeveer 20 minuten goudbruin. * Een stervormpje is hiervoor handig om te gebruiken. Hoeveel sterren je
Nieuws   , , , , , ,
Het is zomer, je gaat lekker op vakantie en je wilt genieten maar tevens ook niet al je harde werk tenietdoen. Hoe ga je daarmee om? Wij hebben een aantal tips voor je! Een van de belangrijkste dingen is om, ook tijdens je vakantie, zoveel mogelijk dezelfde regelmaat erin te houden als je thuis hebt én vooruit te plannen. Door dezelfde regelmaat aan te houden voorkom je dat je ongemerkt de hele dag aan het
Nieuws   , , , , , ,
Het is weer de periode om te gaan barbecueën en daar hebben wij uiteraard rekening mee gehouden door een paar heerlijke recepten voor jullie op te stellen! Vlees Biefstukspiesjes met mango (2 stuks) Snijd 100 gram biefstuk in blokjes. Snijd ½ mango en 1 bosui in stukken. Prik afgewisseld de stukjes biefstuk en mango en bosui op een stokje en grill 5-7 minuten op de barbecue. * Variatietip: vervang de mango eens door champignons of
Nieuws   , , , , ,
Groente/rauwkost Groenten bevatten vitaminen, mineralen en vezels en weinig calorieën. De ideale snack dus! Varieer tussen soorten groenten en gekookte en rauwkost. Voeg ze toe aan je brood maaltijd, maak er een soep van of eet ze los, eventueel met een lekkere (zelfgemaakte) kikkererwten- of yoghurtdip. Zo kun je er ook een heerlijke ‘groente tapas’ van maken door verschillende groenten klein te snijden en met verschillende dipjes op tafel te zetten. Komkommer toastjes met humus
Nieuws   , , , , , , , , ,