De Ruiter Personal Training – TEAM

Luuk de Ruiter

Directeur & personal trainer

In april 2013 creëerde ik mijn eigen personal training studio aan de Duiker 1A in Huizen waar ik samen met mijn team personal trainingen en small group trainingen verzorg. Daarnaast hebben wij een speciaal ziekteverzuim reducerend programma opgezet om het ziekteverzuim binnen organisaties terug te dringen en vertel ik jullie met trots dat wij een uniek ‘preventief kinder obesitas’ programma hebben ontwikkeld om kinderen met (ernstig) overgewicht tegen te gaan!

Lees meer
Daphne Bredschneijder

Personal trainer en small group trainer

Vanaf kleins af aan beoefen ik met trots een Koreaanse martial art sport Kuk Sool Won, samen met mijn vader. Inmiddels zijn wij 15 jaar verder in het beoefenen van deze sport en gaan wij volgend jaar het traject in voor onze 3e Dahn. Hierbij leren wij verdediging technieken waar drukpunten en gewrichtsblokkeringen centraal staan. Dankzij Kuk Sool Won begon mijn interesse voor sport en het menselijk lichaam.

Lees meer
Bas Kramer

Personal trainer en small group trainer

Mijn hele leven ben ik al bezig met sport. Vroeger deed ik al veel aan sport waaronder voetbal en heb ik op hoog niveau gehandbald (selectie eredivisie). Ik wist dus al snel dat ik later iets in de sport wilde gaan doen en dat hier mijn passie ligt.

Lees meer
Clemens Calis

Personal trainer en small group trainer

Mijn naam is Clemens Calis, 19 jaar en woonachtig in Huizen. Mijn hele leven staat sinds ik klein ben al in het teken van sport. Ik heb tot mijn 17e jaar op wereldniveau aan judo gedaan en ben tot 2 keer olympisch kampioen bij de jeugd geworden. Dit is een van de redenen dat mijn passie voor sport zo groot is.

Lees meer
Tiffany Hermans
Tiffany Hermans

Diëtiste

Mijn naam is Tiffany Hermans, 22 jaar en woonachtig in Born, Limburg. Al mijn hele leven heb ik een passie gehad voor voeding en sport. Ik vond het altijd leuk om hiermee bezig te zijn en meer kennis hierover te vergaren. Toen ik dan ook de open dag bezocht van de opleiding Voeding & Diëtetiek op de HAN in Nijmegen, wist ik meteen dat dit was wat ik wilde.

Lees meer