De Ruiter Personal Training – TEAM

Luuk de Ruiter

Directeur & personal trainer

In april 2013 creëerde ik mijn eigen personal training studio aan de Duiker 1A in Huizen waar ik samen met mijn team personal trainingen en small group trainingen verzorg. Daarnaast hebben wij een speciaal ziekteverzuim reducerend programma opgezet om het ziekteverzuim binnen organisaties terug te dringen en vertel ik jullie met trots dat wij een uniek ‘preventief kinder obesitas’ programma hebben ontwikkeld om kinderen met (ernstig) overgewicht tegen te gaan!

Lees meer
Frans Hesseling

Studio coördinator & allround trainer

Al zo lang als ik leef is sporten mijn passie. Vroeger deed ik veel aan voetbal maar sinds mijn tiener jaren begon fitness en personal training mij steeds meer te interesseren. Al vanaf de middelbare school wist ik dus al wat ik wilde doen later, iets met sport, training en het menselijk lichaam. Tijdens mijn opleiding Sport en Bewegen begon ik mijzelf steeds verder te ontwikkelen op het gebied van anatomie, fysiologie ...

Lees meer
Daphne Bredschneijder

Personal trainer en small group trainer

Vanaf kleins af aan beoefen ik met trots een Koreaanse martial art sport Kuk Sool Won, samen met mijn vader. Inmiddels zijn wij 15 jaar verder in het beoefenen van deze sport en gaan wij volgend jaar het traject in voor onze 3e Dahn. Hierbij leren wij verdediging technieken waar drukpunten en gewrichtsblokkeringen centraal staan. Dankzij Kuk Sool Won begon mijn interesse voor sport en het menselijk lichaam.

Lees meer
Bas Kramer

Personal trainer en small group trainer

Mijn hele leven ben ik al bezig met sport. Vroeger deed ik al veel aan sport waaronder voetbal en heb ik op hoog niveau gehandbald (selectie eredivisie). Ik wist dus al snel dat ik later iets in de sport wilde gaan doen en dat hier mijn passie ligt.

Lees meer
Sam Schram

(sport)diëtiste

Toen ik 15 was sloot ik voor het eerst een sportschool abonnement af bij de plaatselijke sportschool hier in Hilversum en ik was meteen bevangen door de sport. Nu 10 jaar later en veel ervaringen rijker heb ik de studie afgerond tot Bayesian Bodybuilding Personal Trainer. Ook heb ik altijd interesse in voeding gehad en besloot ik de opleiding Voeding en Diëtetiek aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding in Amsterdam te gaan doen...

Lees meer