Robin Saarberg

Mijn naam is Robin Saarberg, geboren in 1990 en opgegroeid in de gemeente Huizen. Vanaf jongs af aan was ik al bezig met sport, voornamelijk teamsport met een bal. Sinds mijn kinderjaren zit ik op voetbal, ook heb ik aan judo en honkbal gedaan. Verder sport en train ik in mijn vrije tijd erg graag en is mijn leven daar ook op ingericht. Zowel fysiek, mentaal als op voedingsgebied. Op latere leeftijd kwam ik in aanraking met fitness en personal training. Ik ben erg geïnteresseerd in de psychologie van de mens en met name de werking van het menselijk lichaam, ik probeer dan ook veel te lezen als thuis ben.

Naast mijn vorige baan ben ik het afgelopen jaar één keer per week opleidingen gaan volgen om mijzelf verder ontwikkelen in de fitness en personal training. Alle opleidingen heb ik eind vorig jaar met succes afgerond. Op dit moment ben ik het bezit van de volgende diploma’s:

  • Fitvak A
  • Fitvak B
  • Aalo fitnesstrainer 1 t/m 3

Naast mijn huidige diploma’s ben ik op dit moment bezig met de cursus ‘the Essentials’ waardoor ik vanuit wetenschappelijke onderbouwing mensen verder kan helpen. Ook heb ik mijzelf al ingeschreven bij de opleiding ‘Bayesian Bodybuilding’ waar ik aankomend jaar mee zal starten.

Ik ben gek op mensen uitdagen om uit hun ‘comfort zone’ te stappen.
Durf jij de uitdaging aan?